Badkamer


Het ontwerpen van een badkamer van grofweg twee bij drie meter is geen gemakkelijke opgave. Rekening houdend met de gevelopeningen wordt vaak al snel tot een oplossing gekomen. De opdrachtgever is naar mij toe gekomen met een indeling, materiaalkeuze en de vraag of ik dit tot een sprekend plaatje kon maken. Dit heeft geresulteerd in een wijziging van de materiaalkeuze naar aanleiding van mijn advies. Op de afbeeldingen is het resultaat van het tekenwerk te zien.

Uitbreiding woonhuis


Een voormalig vakantiehuis in Frankrijk wordt in de toekomst gebruikt als woonhuis. Dat heeft als gevolg dat de eigenaar graag wilt uitbreiden. De wens van de opdrachtgever is om het gebouw minder rechthoekig te maken dan dat het nu is. Hiervoor zijn een aantal varianten ontworpen en uitgewerkt tot VO. Deze zijn gemaakt met gebruik van Franse teksten zodat deze eventueel door een lokale aannemer gebruikt kunnen worden.

Lage kast


Een docent binnen Zuyd Hogeschool heeft de vraag rondgestuurd of er een student was die zijn kast in 3d wilde modelleren. Mijn ervaring en plezier met Sketchup leidde tot het meteen reageren op deze vraag. Op de onderstaande foto's is de schets van deze docent nog goed te zien. Het doel van dit model was om op een kleinere schaal 3d geprint te worden en eventueel later op ware schaal nagebouwd.

Wijnrek


Een simpel maar toch uniek ontwerp voor een persoonlijk wijnrek. Geen grote wijnopslag maar een glazenopslag met genoeg wijn om ieder glas minimaal één keer te vullen. Inclusief maatvoering van de benodigde onderdelen voor het uitvoeren van dit project.